Dispositivos e acessórios
Za'atar flat bread (mankouche)
Preparação 20min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
8.7 g
Energia
1996 kJ /
477 kcal
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Kashta cream
10min
'Qamar el-din' juice
5min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Spiced lamb flatbread
1h 50min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Falafel
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Falafel
25h 30min