Dispositivos e acessórios
Hummus
Preparação 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
250 g chickpeas, canned, (see tip)chickpeas, cooked250 g
-
water150 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
tahini paste60 - 140 g
-
garlic cloves (opcional)1 - 2
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil1 - 2 tbsp
-
fresh parsley (opcional) leaves only2 - 3 sprigs
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
515.2 mg
Proteína
11.5 g
Energia
1212.9 kJ /
289.9 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Polenta
25min
Baba Ganoush
1h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Falafel
1h 25min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Hummus
5min
Falafel
25h 30min