Dispositivos e acessórios
Mini Bacon and Egg Souffles
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
506 kJ /
121 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day Brunch
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Carnitas
50min
Spanish Rice
30min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Pork Tortas
2h 20min
Chicken Fajita Soup
50min
Guacamole (TM5 Metric)
5min
Mini Frittatas
35min
Beef Empanadas
1h 10min