Dispositivos e acessórios
Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese6 slices
-
hamburger buns toasted6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18 g
Energia
1866 kJ /
446 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Spiced Beef Sausages
40 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Soy Poached Chicken
50 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Chicken Tacos
1 godz. 10 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min