
Dispositivos e acessórios
Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese6 slices
-
hamburger buns toasted6
Nutrição por 1 portion
Energia
446 kcal /
1866 kJ
Proteína
18 g
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
35 g
Fibra
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

4th of July
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos