Dispositivos e acessórios
Haşlanmış Pirinç
Preparação 5min
Total 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcional)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Proteína
21 g
Energia
5325 kJ /
1272 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
240 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Haşlanmış Bulgur
25min
Defne Yapraklı Adaçayı
Nenhuma avaliação
Basmati Pilavı
1h
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş karides
15min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Bircher Müsli
12h 10min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min