Dispositivos e acessórios
Haşlanmış Pirinç
Preparação 5min
Total 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcional)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Proteína
21 g
Energia
5325 kJ /
1272 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
240 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Basmati Pilavı
1h
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Nenhuma avaliação
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2h 20min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min