Dispositivos e acessórios
Haşlanmış Pirinç
Preparação 5min
Total 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
su1000 g
-
tuz1 ½ tk
-
20 g tereyağızeytinyağı (opcional)20 g
-
basmati pirinci (yıkanmamış hali 300 g), yıkanmış, süzülmüş300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Proteína
21 g
Energia
5325 kJ /
1272 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
240 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Yemek Kitabı
207 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
10min
Haşlanmış Bulgur
25min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Basmati Pilavı
1h
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12h 25min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1h 5min
Sabayon
15min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min