
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- olive oil to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
ou 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg lightly beaten
- 2 tsp dried oregano (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 813 kcal / 3402 kJ
- Proteína
- 33 g
- Gordura
- 38 g
- Hidratos de carbono
- 84 g
- Fibra
- 5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Gyro Phyllo Rolls
1h
Lemony Bunny Bread Rolls
2h 40min
New Jersey Tomato Pie
45min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Herbed Spiral Rolls
35min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Sandwich Bread
3h
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Apple Fritter Bread
2h
Chicken Parmesan
1h 10min