Dispositivos e acessórios
Roasted Potato Salad
Preparação 10min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
566 mg
Proteína
4 g
Energia
1059 kJ /
253 kcal
Gordura
13 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Fish Tacos
45min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Chopped Asian Salad
20min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Noodle Soup
50min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Fajita Soup
50min
Baked Crab Dip
15min
Creamy Broccoli Salad
10min