Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
ou 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 12.8 g
- Gordura
- 29.3 g
- Gordura saturada
- 23.7 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sódio
- 204.9 mg
Receitas alternativas
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Basque Chicken
1h 10min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Chicken Marsala
40min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min