Dispositivos e acessórios
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter diced (½ in.-1 in.)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved2
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp, divided7 ½ oz
-
meat stock paste to taste (see Tip)½ tsp
-
pink peppercorns divided2 tsp
-
potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)10 ½ oz
-
olive oil to grease
-
16 - 24 oz lamb fillet steakslamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)16 - 24 oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved1 bunch
-
carrot large, julienned1
-
whisky1 tbsp
-
corn starch1 tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
204.9 mg
Proteína
29 g
Energia
1830 kJ /
435 kcal
Gordura
29.3 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
23.7 g
Hidratos de carbono
12.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Weekend Meals
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Shrimp and Crab Stack
25min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Basque Chicken
1h 10min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Beef Stroganoff
1h
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min