Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka z farszem pieczarkowym

4.1 361 avaliações
Preparação 20min
Total 55min
16 sztuk

Ingredientes

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 400 g wody
  • 8 jajek
  • 60 g cebuli przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 250 g pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
  • 15 g masła
  • ¾ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 sztukę

Sódio 110.7 mg
Proteína 3.6 g
Energia 239.6 kJ / 57.3 kcal
Gordura 4.3 g
Fibra 0.2 g
Gordura saturada 1.4 g
Hidratos de carbono 1.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...