Dispositivos e acessórios
Bamia (okra and meat stew)
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795.1 mg
Proteína
35.6 g
Energia
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Umali
1h 25min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Hot and sour prawn soup
45min
Eggplant with burghul
55min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Pistachio cake
1h 10min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min