Dispositivos e acessórios
Bamia (okra and meat stew)
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795.1 mg
Proteína
35.6 g
Energia
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Chicken moghrabieh
25h 15min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Koshari stew
45min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Hot and sour prawn soup
45min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h