Dispositivos e acessórios
Vegetable stock paste
Preparação 20min
Total 50min
1 bottle
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bottle
Proteína
28 g
Energia
2226 kJ /
533 kcal
Gordura
29 g
Fibra
18.4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chopped Vegetable Salad
10min
Versatile chunky soup
50min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Vegetable stock paste
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40min
Blended mixed vegetable soup
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Pumpkin soup
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Pork tenderloin parcels
1h
Vegan fruity dream (TM6)
5min