Dispositivos e acessórios
Vegetable stock paste
Preparação 20min
Total 50min
1 bottle
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bottle
Proteína
28 g
Energia
2226 kJ /
533 kcal
Gordura
29 g
Fibra
18.4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baguettes
3h 45min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Colcannon
35min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
Salted Herbs
15min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Everyday gourmet butter
35min
Dark Brown Sugar
5min
Berry curd
15min
Vegetable Stock Paste
45min
Devilled Eggs
55min