Dispositivos e acessórios
Vegetable stock paste
Preparação 20min
Total 50min
1 bottle
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 bottle
Proteína
28 g
Energia
2226 kJ /
533 kcal
Gordura
29 g
Fibra
18.4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Plain Yogurt
14h
Cherry Amaretto Dream
10min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Nenhuma avaliação
Salted Herbs
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Browned Onions (200 g)
25min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Versatile chunky soup
50min
Chicken velouté meal (TM6)
45min