
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dry Rub
- 3 dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed
-
2
dried chipotle chilies
ou 1 tsp chipotle chili powder - 1 oz black peppercorns
- ½ oz brown sugar
- 1 tbsp onion powder
- 2 tsp mustard powder
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp salt to taste
- 1 tsp ground cayenne pepper
Brisket
- 64 - 80 oz beef brisket untrimmed
- 16 oz smoked bacon sliced
BBQ Sauce
- 6 oz fresh Roma tomatoes quartered
- 4 oz white onions quartered
- 3 ½ oz brown sugar
- 3 canned chipotle chilies in adobo sauce, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 oz Worcestershire sauce
- 1 oz molasses
- 1 heaping tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp salt to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 586 kcal / 2452 kJ
- Proteína
- 43 g
- Gordura
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Santa Maria Dry Rub
5min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50min
Barbecue Butter
15min
Pulled Pork
4h 5min
Chicken Satay Pizza
1h 50min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Thanksgiving Gravy
20min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min