Dispositivos e acessórios
Red Rice
Preparação 10min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
white rice10 oz
-
white onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
water30 oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste3 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234.2 mg
Proteína
3.7 g
Energia
882.1 kJ /
210.8 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
41.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Steamed Rice
25min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Basic Parboiled White Rice
35min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Three Egg French Omelet
30min
Tuna with Penne Pasta
30min
Beef Tostadas
1h 10min
Beef Empanadas
1h 10min
Tortilla Soup
25min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min