Dispositivos e acessórios
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Preparação 10min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668 mg
Proteína
54 g
Energia
2377 kJ /
568 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Three Egg French Omelet
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Shrimp Scampi
40min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Meat Sauce
1h 45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Broccoli and Cheddar Soup
40min