Dispositivos e acessórios
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Preparação 10min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668 mg
Proteína
54 g
Energia
2377 kJ /
568 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Deviled Eggs
20min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Spiralized Candied Yams
1h
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20min
Beef Stroganoff
1h
Shrimp Scampi
40min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min