Dispositivos e acessórios
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Preparação 10min
Total 55min
10 portions
Ingredientes
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
668 mg
Proteína
54 g
Energia
2377 kJ /
568 kcal
Gordura
36 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Ham and Cheese Biscuits
35min
Roasted Potato Salad
1h
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min