Dispositivos e acessórios
Roast Potatoes (Betty)
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1362 mg
Proteína
8 g
Energia
1544 kJ /
369 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Steamed Broccoli
25min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Green Bean Gremolata
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp Scampi
40min
Asparagus Sauté
15min
Chicken Salad Sandwich
15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Lemony Green Beans
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min