Dispositivos e acessórios
Roast Potatoes (Betty)
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1362 mg
Proteína
8 g
Energia
1544 kJ /
369 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Avocado Tuna Salad
5min
Noodle Kugel
55min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
French Fries (Paul)
1h 15min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Broccoli Sauté
20min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min