
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 600 g fresh tortellini (see Tip)
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 leek white part only, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 4 - 5 rindless bacon rashers cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g unsalted butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
- 60 g dry white wine
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp fresh thyme leaves
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 560.5 kcal / 2353.8 kJ
- Proteína
- 24.4 g
- Gordura
- 35.4 g
- Hidratos de carbono
- 31.6 g
- Fibra
- 5.2 g
- Gordura saturada
- 20.9 g
- Sódio
- 1032.2 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Spaghetti carbonara
35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Tortellini soup
20min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Tuna mornay
45min
Apricot chicken risotto
30min