Dispositivos e acessórios
Chinese-style chicken
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
medium grain rice350 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
brown onion cut into slices½
-
carrot cut into slices1
-
red capsicum cut into slices1
-
broccoli broken into florets150 g
-
snow peas trimmed200 g
-
chicken breast or thigh, cut into thin strips (5 mm thickness)300 g
-
olive oil20 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce or tamari90 g
-
honey80 g
-
cornflour3 tsp
-
rice wine vinegar40 g
-
sesame seeds to garnish
-
spring onions/shallots sliced, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1269.5 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1780.6 kJ /
425.6 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
68 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Complete layered meals
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Boiled pasta
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Quick and easy pork noodles
20min
Fruity dream
10min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Macaroni carbonara
30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Sweet and sour chicken with rice
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min