Dispositivos e acessórios
Chicken katsu curry with rice
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1465 mg
Proteína
52.7 g
Energia
5199.5 kJ /
1238 kcal
Gordura
62.7 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
113.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Korean fried chicken
4 Std.
Hoisin pork bowl
45 Min
Plaited pork pie
40 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Nasi goreng
40 Min
Smash burger taco
40 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min