Dispositivos e acessórios
Chicken katsu curry with rice
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1465 mg
Proteína
52.7 g
Energia
5199.5 kJ /
1238 kcal
Gordura
62.7 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
113.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Korean fried chicken
4h
Easy satay chicken
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Hoisin pork bowl
45min
Sweet and sour pork
40min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Nasi goreng
40min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chiang Mai noodles
25min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min