Krémová polévka s batáty a cizrnou

Krémová polévka s batáty a cizrnou

4.6 42 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
8 porcí

Ingredientes

  • 750 gramů batátů na kostky
  • 130 gramů cibule napůl
  • 520 gramů bílé cizrny, konzervované scezené
  • 700 gramů vody
  • 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička soli nebo podle chuti
  • 100 gramů crème fraîche
    100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 1 polévková lžíce čerstvé petržele najemno nasekané

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 8 g
Energia 885 kJ / 210 kcal
Gordura 5 g
Fibra 6 g
Hidratos de carbono 30 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...