
Dispositivos e acessórios
Mushroom bolognaise
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
mixed vegetables (e.g celery, carrot and onion), cut into pieces200 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
fresh mushrooms of choice, cut into quarters400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
dry white wine50 g
-
tomatoes cut into quarters400 g
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ - 1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
dried oregano1 - 1 ½ tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
219.5 kcal /
921.7 kJ
Proteína
9.1 g
Gordura
13.7 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
3.5 g
Sódio
1128.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Focus on: Mushrooms
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia