Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
TM6 TM5

Steamed fish fillets in a creamy leek sauce

4.3 (96 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g hot water
  • 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • olive oil, for greasing
  • 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 2 eschalots
  • 50 g unsalted butter
  • 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
  • 50 g white wine
  • 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
  • 200 g thickened cream
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing

Nutrição
por 1 portion
Energia
2290.6 kJ / 545.4 kcal
Proteína
36.6 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gordura
33.9 g
Gordura saturada
20.6 g
Fibra
5.9 g
Sódio
753.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas