Dispositivos e acessórios
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
753.3 mg
Proteína
36.6 g
Energia
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Gordura
33.9 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Tuscan bean soup
30min
White fish and lemon risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Hearty seafood chowder
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Salmon niçoise salad
35min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Fish pie
1h 15min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min