Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream

Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream

4.8 19 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 30min
12 slices

Ingredientes

Cake
  • unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease
    12 oz
  • sugar
    6 oz
  • brown sugar
    6 oz
  • whole milk room temperature
    8 oz
  • large eggs
    4
  • all-purpose flour
    15 oz
  • homemade pumpkin spice mix (see Tip)
    1 tbsp
    1 tbsp pumpkin pie spice
  • baking soda
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    ⅛ tsp
Buttercream Frosting
  • maple sugar
    4 oz
  • confectioners sugar
    10 oz
  • unsalted butter softened and in pieces
    12 oz
  • maple syrup
    1 tsp
  • homemade pumpkin butter (see Tip)
    12 oz
    12 oz pumpkin butter

Nutrição por 1 slice

Energia 832 kcal / 3481 kJ
Proteína 7 g
Gordura 49 g
Hidratos de carbono 95 g
Fibra 2 g
Gordura saturada 30 g
Sódio 238 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...