Dispositivos e acessórios
Texas BBQ Pulled Pork
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
1565 kJ /
374 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carnitas
50min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Cajun Gumbo
1h 30min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Chicken Enchiladas
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Chicken Parmesan
1h 10min