Dispositivos e acessórios
Texas BBQ Pulled Pork
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
1565 kJ /
374 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Beef Tostadas
1h 10min
Pulled Pork
4h 5min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Chili Taco Dip
1h
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min