Dispositivos e acessórios
Crème Fraîche Apple Pie
Preparação 30min
Total 2h
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
2 pie crusts, store bought, chilled (9 in.)homemade pie crusts chilled (9 in.)2
Filling
-
Pink Lady apples (approx. 44 oz)6
-
lemon juice1 tbsp
-
crème fraîche6 oz
-
large eggs divided2
-
sugar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla extract1 ½ tsp
-
turbinado sugar (opcional)1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
1807 kJ /
432 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
61 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pies
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lemon Meringue Pie
2h 30min
Pie Crust
5min
Whipped Cream
10min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Apple Pie
3h 30min
Homemade Pie Crust
1h 30min