Dispositivos e acessórios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water9 oz
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)14 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashews12 ½ oz
-
water plus extra to soak15 oz
-
ice water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Energia
807 kJ /
192.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mini Burgers
2h 40min
Baguettes
3h 45min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Gochujang Ramen Noodles
30min
Spaghetti Nests with Lentil Balls
1h 5min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Mushroom Taco Filling
35min
Black Tahini
20min
Go-To Pizza Dough
1h
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Salted Caramel Popcorn
1h 55min