Dispositivos e acessórios
Pumpkin fritters
Preparação 25min
Total 35min
18 portions
Ingredientes
-
butternut pumpkin flesh peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
water50 g
-
salt¼ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain flour60 g
-
eggs2
-
oil for frying
-
cinnamon sugar for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
57.2 mg
Proteína
1.7 g
Energia
190.7 kJ /
45.4 kcal
Gordura
1.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Milk tart
3h
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Malva Pudding
55min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min
Carrot cake bliss balls
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
Banana and oat mini muffins
40min