Dispositivos e acessórios
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Preparação 30min
Total 1h
28 pieces
Ingredientes
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
206.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
292 kJ /
69.8 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baby and toddler
30 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Pickled Korean daikon
Nenhuma avaliação
Lemon and Thyme Mocktail
Nenhuma avaliação
Vegan Apple and Nut Crumble with Raisins
Nenhuma avaliação
Greek Yogurt
11h 40min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Blue cheese celeriac wonton cups
Nenhuma avaliação
Mexican scrambled eggs
20min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Sugar-free layered lamingtons
55min