Dispositivos e acessórios
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Preparação 30min
Total 1h
28 pieces
Ingredientes
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
206.3 mg
Proteína
3.2 g
Energia
292 kJ /
69.8 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
7.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Baby and toddler
30 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stained glass Christmas biscuits
4h 10min
Seafood Tofu
Nenhuma avaliação
Vegan bolognese
50min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Sangria
Nenhuma avaliação
Tempura vegetables
30min
Hidden veg sausage rolls
45min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15min
Banana bread
1h 40min
Café-style banana bread
1h 45min