Dispositivos e acessórios
Orange yoghurt cake (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
Orange cream cheese icing
-
orange peel, no white pith½
-
white sugar30 g
-
cream cheese softened120 g
Orange cake
-
extra virgin olive oil to grease
-
raw almonds90 g
-
eggs2
-
soft brown sugar165 g
-
orange zest plus extra to decorate2 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tip)95 g
-
wholemeal self-raising flour50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
81.3 mg
Proteína
4.5 g
Energia
730.8 kJ /
175 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
19.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Gluten free shortbread
1h 35min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Thirty second whole orange cake
1h 15min
Pear and ginger paste
26h 25min
Café-style banana bread
1h 45min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Easy banana muffins
30min
Portuguese bread
3h 30min
Better banana cake
45min