Dispositivos e acessórios
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1577 kJ /
377 kcal
Gordura
13 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Fail Thanksgiving
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Carrot, Feta and Mint Salad
40min
Green Bean Gremolata
25min
California Stuffed Artichokes
55min
Pumpkin Pie
5h
Vegetarian Chili
50min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Zucchini Bread
1h 15min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min