Versões compatíveis
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1577 kJ / 377 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Gordura
- 13 g
- Fibra
- 9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Apple Cranberry Chutney
1h 5 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 Std. 55 Min
Collard Greens
1h 5 min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Tuna Tapenade
5 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min