Dispositivos e acessórios
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 ½ oz
-
fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)2 sprigs
-
fresh sage leaves (approx. 4 leaves)1 tsp
-
fresh thyme (leaves only)1 tsp
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
shallots finely sliced (approx. 2 shallots)3 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
apple diced5 oz
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
onion quartered6 oz
-
celery diced4 ½ oz
-
bread slices cubed (1 in.)14 oz
-
vegetable stock12 oz
-
dried cranberries1 oz
-
chopped walnuts1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1577 kJ /
377 kcal
Gordura
13 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Fail Thanksgiving
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Indian Vegetable Curry
50min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Southwest Quinoa
40min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Green Bean Casserole
1h 30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Cauliflower Steaks
45min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Vegetarian Chili
50min