Dispositivos e acessórios
Pasta pralinowa
Preparação 25min
Total 30min
4 porcje
Ingredientes
-
400 g cukru
-
50 g wody
-
200 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych i 200 g migdałów, blanszowanych400 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
-
60 - 80 g oleju
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Proteína
18.2 g
Energia
4560.5 kJ /
1090 kcal
Gordura
61.4 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
130.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Krem karmelowy (dulce de leche)
1h 15min
Kokosowe miniserniczki
50min
Czekoladowe słoiczki
40min
Pasta orzechowa
5min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1h 20min
Bailey's panna cotta
1h 30min
Torcik matcha Julity Zarosińskiej
5h
Ciasteczka amaretti
1h 10min
Krem pomarańczowy
35min
Granola wytrawna
1h 35min
Ciastka panellets
25h 45min
Pomarańczowe verrines
3h 40min