Dispositivos e acessórios
Pasta pralinowa
Preparação 25min
Total 30min
4 porcje
Ingredientes
-
400 g cukru
-
50 g wody
-
200 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych i 200 g migdałów, blanszowanych400 g orzechów nerkowca, prażonych, niesolonych
-
60 - 80 g oleju
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Proteína
18.2 g
Energia
4560.5 kJ /
1090 kcal
Gordura
61.4 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
130.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Markiza czekoladowa
2h 25min
Czekoladowe słoiczki
40min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2h 30min
Oliwa sycylijska
10min
Clafoutis z wiśniami na mleku migdałowym
3h 20min
Krem kokosowy
5min
Chleb pełnoziarnisty na parze
2h
Suflety orzechowe
1h 30min
Serniczki z wiśniami
45min
Bailey's panna cotta
1h 30min
Cukierki kawowe
2h 35min
Krem kokosowo-czekoladowy
15min