Dispositivos e acessórios
Easter Carrot Cheese Dip
Preparação 15min
Total 15min
850 g
Ingredientes
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 20 g
Sódio
131.4 mg
Proteína
2 g
Energia
253.8 kJ /
60.6 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Creamy sun-dried tomato dip
5min
Star Pizza
1h 45min
Blackberry Vodka Daiquiri
10min
Gluten-free Bruschetta
3h
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Skin glow detox juice
10min
White Russian
5min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Bellini Cocktail
5min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Creamy Mushrooms
35min