
Dispositivos e acessórios
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Preparação 15min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
dried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Taleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (opcional) for garnishing1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
246.8 kcal /
1032.7 kJ
Proteína
4.1 g
Gordura
9.6 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Sódio
506.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Paris–Brest with praline cream
26h
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Mince Pies
1h 30min
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10h 30min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h