Dispositivos e acessórios
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
46781.1 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Gordura
17 g
Fibra
27.1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
77.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Date and Nut Balls
20min
Lemonade
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Lime and Lemonade
5min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Express Strawberries Dessert
5min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min