Dispositivos e acessórios
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
46781.1 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Gordura
17 g
Fibra
27.1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
77.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Steamed Seafood Feast
1h
Boiled Long Pasta
20min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Quick Bread Rolls
45min
Lemonade
5min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1h 45min
Grated Potato Pancakes
35min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min