Dispositivos e acessórios
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 50min
500 g
Ingredientes
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
46781.1 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Gordura
17 g
Fibra
27.1 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
77.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Pumpkin Chai Latte
20min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min
Tomato Soup with Burrata
35min