Dispositivos e acessórios
Meyer Lemon Bars
Preparação 15min
Total 40min
36 portions
Ingredientes
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
343 kJ /
82 kcal
Gordura
3 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggnog Snickerdoodles
1h
Cornbread
40min
Pie Crust
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Hot Fudge Sauce
1h 20min
Cheese Biscuits
20min
Pancakes and Waffles
40min
Banana Walnut Muffins
35min
Oatmeal Raisin Cookies
50min