Dispositivos e acessórios
Lemon Meringue Pie
Preparação 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
sugar3 ½ oz
-
almonds1 oz
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease7 oz
-
all-purpose flour12 oz
-
large egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extracthomemade vanilla sugar1 ½ tsp
-
lemons preferably organic, zest (1 lemon) and (4.5 oz) juice3 - 5
Lemon Filling
-
sugar5 ½ oz
-
large egg1
-
egg yolks from large eggs4
-
unsalted butter cut into pieces3 ½ oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
egg whites from large eggs4
-
salt1 pinch
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 slice
Proteína
8 g
Energia
2178 kJ /
520 kcal
Gordura
26 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Chocolate Mousse
3h 20min
Béchamel Sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Lemon Bundt Cake
2h
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Meringue Ghosts
12h 25min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Chocolate Fudge Cake
2h
Key Lime Pie
4h 40min