Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)

5.0 31 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 10min
5 porcji

Ingredientes

  • 1000 g wody
  • 500 g czerwonych buraków pokrojonych na kawałki
  • 500 g miąższu dyni pokrojonego na kawałki
  • 500 g zielonej fasolki mamut, świeżej bez łyka, pokrojonej na kawałki
    500 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej, bez łyka

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porcję

Proteína 1.8 g
Energia 159 kJ / 38 kcal
Gordura 0.1 g
Fibra 2.2 g
Hidratos de carbono 9.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...