Dispositivos e acessórios
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
bird's eye chillies (cili padi), deseeded12
-
garlic cloves4
-
shallots50 g
-
fresh turmeric30 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh coconut milk200 g
-
water200 g
-
salt1 tsp
-
chicken with skin and bones, cut in pieces (5 cm)800 g
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
300 g Russet potatoes, cut in chunks (3 cm)baby potatoes cut in quarters300 g
-
fresh basil leaves50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
763 mg
Proteína
48 g
Energia
2119 kJ /
507 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Masala Squid
25min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Tom Yum Goong
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Nyonya Chicken Rendang
45min