Dispositivos e acessórios
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcional) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
841 kJ /
231 kcal
Gordura
6 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stir-fried Clams
35min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Squid with Ginger and Soy
40min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Stir-fried Vegetables
10min
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Steamed Fish
30min
Egg Fried Rice
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min