Dispositivos e acessórios
Prawn Saganaki with Feta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
1716 kJ /
408 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Halloumi Salad
20min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn saganaki with feta
35min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Prawn Saganaki
35min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Orzo with Salmon and Spinach
40min