Dispositivos e acessórios
Prawn Saganaki with Feta
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
1716 kJ /
408 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Greek Feast
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn Saganaki
35min
Seafood Stew with Rice
30min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min