
Dispositivos e acessórios
Mixed Seafood Risotto
Preparação 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
shallot halved60 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
squid, raw cleaned, cut in pieces (1 cm)200 g
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh tuna skinless fillets, cut in pieces (2 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled160 g
-
lemons juice only2
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing1 bunch
Nutrição por 1 portion
Energia
385.5 kcal /
1613 kJ
Proteína
29.8 g
Gordura
16.3 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.5 g
Sódio
739.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Italian Feast with Thermomix Friend
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda