Mixed Seafood Risotto

Mixed Seafood Risotto

3.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
8 portions

Ingredientes

  • water
    1500 g
  • fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled
    2
  • shallot halved
    60 g
  • unsalted butter cut in pieces
    80 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)
    640 g
  • dry white wine
    120 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 2 tsp
  • squid, raw cleaned, cut in pieces (1 cm)
    200 g
  • sea bass fillets skinless, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • fresh tuna skinless fillets, cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • large raw prawns, peeled
    160 g
  • lemons juice only
    2
  • fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing
    1 bunch

Nutrição por 1 portion

Energia 385.5 kcal / 1613 kJ
Proteína 29.8 g
Gordura 16.3 g
Hidratos de carbono 24.8 g
Fibra 0.6 g
Gordura saturada 6.5 g
Sódio 739.9 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...