Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche

4.7 22 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 porce

Ingredientes

  • 60 gramů cibule napůl
  • 10 gramů másla
  • 500 gramů zeleného chřestu
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 100 gramů crème fraîche plus na ozdobu
  • ½ čajové lžičky soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 10 gramů čerstvé petržele nasekané

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 4 g
Energia 512 kJ / 122 kcal
Gordura 12 g
Fibra 4 g
Hidratos de carbono 9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...