Dispositivos e acessórios
Christmas Pudding
Preparação 20min
Total 14h 30min
8 portions
Ingredientes
-
lemons thin peelings of skin from 1 and 65 g juice2
-
orange thin peelings of skin and juice (approx. 70 g)1
-
raisins90 g
-
sultanas90 g
-
dried apricots halved90 g
-
glacé cherries halved80 g
-
mixed candied peel50 g
-
brandy (opcional) plus extra for lighting if desired80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
dark brown muscovado sugar90 g
-
large eggs2
-
self-raising flour90 g
-
suet100 g
-
flaked almonds40 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
boiling water plus extra as needed2000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
92 mg
Proteína
6 g
Energia
2164 kJ /
518 kcal
Gordura
27 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Very Thermomix® Christmas
63 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Brandy Butter
10 Min
Farmhouse Fruit Cake
1 Std. 20 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 Std.
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Simnel Cake
3 Std.
Christmas Cake
517 Std. 45 Min
Quick Christmas Cake
2 Std. 25 Min
Brandy Sauce
10 Min
Mincemeat
15 Min
Bara Brith
10 Std.