Dispositivos e acessórios
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
Preparação 25min
Total 1h
10 pieces
Ingredientes
Berry Chia Jam
-
frozen mixed berries400 g
-
agave syrup to taste30 - 50 g
-
chia seeds3 Tbsp
Gluten-free Scones
-
gluten-free plain white flour plus extra for dusting350 g
-
gluten-free baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
-
unsalted butter cold, diced125 g
-
caster sugar80 g
-
buttermilk180 g
-
dried fruit (opcional)100 g
-
milk for brushing2 Tbsp
-
Demerara sugar (opcional) for sprinkling2 Tbsp
-
clotted cream for serving350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
195.4 mg
Proteína
6 g
Energia
1639.1 kJ /
391.8 kcal
Gordura
22 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
12.3 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2h 5min
Gluten-free Puff Pastry
1h 30min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Soya Yoghurt
12h 10min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2h 50min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1h
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Gluten free bread rolls
2h 30min