
Dispositivos e acessórios
Eccles Cakes
Preparação 20min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Pastry
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes180 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water2 Tbsp
Filling
-
unsalted butter25 g
-
dark brown sugar50 g
-
currants100 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
egg white1
-
caster sugar for sprinkling1 Tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
232 kcal /
971 kJ
Proteína
2.1 g
Gordura
14.4 g
Hidratos de carbono
23.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda