Dispositivos e acessórios
Kaya (coconut jam)
Preparação 10min
Total 1h 10min
1430 g
Ingredientes
Caramel syrup
-
white sugar100 g
-
hot water100 g
-
pandan leaves cut into strips (3 cm - see Tips)2 - 3
Jam
-
eggs5
-
egg yolks5
-
white sugar500 g
-
coconut milk400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1430 g
Sódio
435.1 mg
Proteína
51 g
Energia
15359.1 kJ /
3670.9 kcal
Gordura
96.3 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
69.5 g
Hidratos de carbono
624.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Homemade Soy Milk
35min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Pineapple Tarts
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Soy milk
24h 30min
Mantou buns
1h 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min