Dispositivos e acessórios
Pandan chiffon cake
Preparação 15min
Total 5h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan juice
-
pandan leaves (see Tips)100 g
-
coconut water250 g
Cake
-
eggs separated7
-
caster sugar220 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour280 g
-
cornflour20 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
252.1 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1483.4 kJ /
353.2 kcal
Gordura
19.9 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Soy Milk
35min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Pineapple Tarts
1h 30min
Homemade Pandan Kaya
55min