Dispositivos e acessórios
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
Preparação 15min
Total 45min
12 pieces
Ingredientes
-
medium-hard cheese (e.g. Cheddar, Gruyère), cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
hazelnuts, with skin70 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
milk180 g
-
medium eggs2
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
frozen green peas defrosted250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
356.4 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1047.9 kJ /
250.5 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegetable Cheese Muffins
35min
Kale Biscotti
1h
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Chickpea and Ham Balls
35min
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Mini Banana and Oat Bakes
20min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1h 15min
Apple Pancakes
30min
Carrot Cake Cookies
35min
Banana and Oat Muffins
35min