Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Preparação 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Energia
4204 kJ /
1004.8 kcal
Gordura
78.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
18.6 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Red Pesto
10min
Cranberry Chutney
25min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Hot Artichoke Dip
30min
Sumac-spiced Houmous
5min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min