Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Preparação 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Energia
4204 kJ /
1004.8 kcal
Gordura
78.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
18.6 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Mushroom Pâté
1h 30min
Oven Baked Vegetable Crisps
1h 45min
Beetroot Carpaccio
20min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
White Bean and Feta Dip
5min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Best Basic Houmous
5min