Dispositivos e acessórios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Preparação 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 460 g
Sódio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Energia
4204 kJ /
1004.8 kcal
Gordura
78.8 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
18.6 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot Carpaccio
20min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Basil Pesto
10min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Red Pesto
10min
Beetroot Houmous
15min
Carrot and Coconut Salad
5min
Best Basic Houmous
5min