Dispositivos e acessórios
Turkse flatbreads
Preparação 15min
Total 2h 10min
24 sneetjes
Ingredientes
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
3 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Pizzadeeg
1h
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Nenhuma avaliação
Mai tai
10min
Kruidenboter flatbreads
35min
Aardbeienmojito
10min
Mojito
10min
Soefganiots
2h
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min