Dispositivos e acessórios
Turkse flatbreads
Preparação 15min
Total 2h 10min
24 sneetjes
Ingredientes
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
3 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pitabrood
2h
Rugelach met pistache-halva
Nessuna valutazione
Pizza Margherita
2h 10min
Pizzadeeg
1h
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Halloween broodjes
Nessuna valutazione
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Brood met olijven
2h 20min
Snel brood
50min
Focaccia met uien
1h 30min
Baguette / Stokbrood
3h 45min