Dispositivos e acessórios
Turkse flatbreads
Preparação 15min
Total 2h 10min
24 sneetjes
Ingredientes
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
3 g
Energia
400 kJ /
96 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Heerlijke flatbreads
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Drie kaas pides
1h 40min
Pizza Margherita
2h 10min
Pizzadeeg
1h
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Lang rijzende pizza
Nenhuma avaliação
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Basis brooddeeg
5min
Kruidenboter flatbreads
35min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Chocolade babka
3h