Bloementaartje met amandelcrème

Bloementaartje met amandelcrème

4.7 3 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 10min
12 stuks

Ingredientes

Kruimeldeeg
  • bloem
    150 g
  • boter koud, in stukken
    75 g
  • zout
    ½ tl
  • water koud
    50 g
Amandelcrème
  • suiker
    80 g
  • amandelpoeder
    80 g
  • maïzena (zetmeel)
    10 g
  • huisgemaakte vanillesuiker
    10 g
  • zachte boter en iets meer voor de vormen
    80 g
  • ei
    1
Appels en opbouw
  • water
    300 g
  • appels onbehandeld, ongeschild, in dunne plakjes (zie tip)
    4
  • suiker
    50 g
  • kaneelpoeder (opcional)
    15 g

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 stuk

Sódio 88.8 mg
Proteína 3.5 g
Energia 1109.1 kJ / 266.2 kcal
Gordura 14.7 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 7.5 g
Hidratos de carbono 28 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...